You may want to put some text here

3 beste gadgets voor geeks

pico_memory_key

Klein maar toch groot

Dit is de kleinste USB-stick ter wereld en toch is hij maar liefst 16GB groot. Een geweldig hebbeding dus voor de echte geeks.

Wat is er nu handiger dan 10 geripte films op een stukje plastic van nog geen vingertop groot en 4mm dik. Om nog maar te zwijgen over die 10 dagen muziek die je erop krijgt.

  • Smallest size yet largest capacity USB flash drive around
  • 8 to 16 gigs, yet the size of your fingertip
    • 31.3mm x 12.4mm x 3.4mm
  • Polished Chrome finish
  • Shock and water resistant
  • 200x speed, 30MB/second
  • Mac, Windows, and Linux compatible

Moleskine mini notebooks

Dit is één van de dingen die ik als freelancer niet meer zou kunnen missen. Omdat zemoleskin_notebooks zo compact zijn is het heel gemakkelijk deze overal mee naartoe te nemen.

Het voordeel hiervan is als je dan op een goed ideetje komt voor een bepaalde website of ontwerp dan kan je snel een schetsje maken of enkele nota’s. Als je dan aan de opdracht begint heb je al de schetsen en ideetjes in één handig boekje staan.

Het is bijvoorbeeld ook handig voor als je naar een klant gaat om wat aantekeningen in te maken. Dit verlost je ineens van die stappels klatpapier waar je normaal ongetwijfeld mee te maken krijgt als je geen nota boekje gebruikt.

Laat je huisplanten twitteren

add2_botanicalls_plant_twitter_kitMet deze zelfbouwkit kan je een stukje hardware ineen steken om je huisplanten te laten twitteren :D.

Het stukje hardware is verbonden met het internet en wanneer de plant water nodig heeft zal hij dit op twitter laten weten.

Vanaf nu zal je plant nooit meer iets te kort komen tenminste als je hem op twitter volgt.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment