You may want to put some text here

5 Gratis invitaties voor Forrst

Eén van de beste manieren om je design of ontwikkel “skills” naar een volgend niveau te tillen is feedback vragen aan andere designers/ontwikkelaars. Eerder was er al Dribbble waar je dit als designer kon doen maar een algemene website voor designers en ontwikkelaars was er nog niet echt.

Vanaf nu is er ook Forrst waar je zowel je code als je designs kan laten reviewen. Voorlopig kan je alleen een acount krijgen als je ofwel een invite krijg van iemand die reeds gebruiker is, of als je in een lange wachtrij gaat staan.

Nu is het zo dat ik nog 5 invites heb liggen. Wil je zelf ook wel eens Forrst gaan verkennen, laat dan hieronder even een reactie dat je een invite zou willen ontvangen. Vergeet ook niet je e-mailadres in te vullen zodat ik je de invite kan doorsturen.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

7 Responses »

 1. Mocht je er nog hebben wil ik er altijd wel eentje nemen :)

 2. Dat mag altijd 😉

 3. Hoi Wim,

  Het is al een tijdje geleden dat je deze blogpost geplaatst hebt, maar heb je nog een invite over? Ik zou er graag eentje van je ontvangen!

  Met vriendelijke groet,
  Thom

 4. Wim,

  Heb je nog zo een invite code want ik ben ook een student aan de khk in Geel en volg de richting Elektronica Ict. (heb ook intressen voor later webdesigner te worden)Deze website lijkt me wel iets voor men ontwerpen op te kunnen laten tonen en te laten becommentarieren :)

  Groeten

  Geert

  • Geert,

   Ik heb je juist een invite gestuurd.
   Zit jij in Geel op kot?
   Ik heb zelf ook electronica ICT gedaan aan de KHK.

   • Wim,

    Dankje voor de invite. Ik zit niet op kot in Geel alluwel ik het wel zou willen want elke dag pendelen tussen Zoersel- Geel begint wel moeilijk te worden

    Wat vond jij over de richting aan de KHK. Wat zou jij aanraden voor na mijn studies verder te doen ivm webdesign ?

 5. Wist nog niet dat zulke pagina’s bestonden. Aan de andere kant niet raar natuurlijk. Zelf maak ik gebruik van wordpress dus nog niet echt zelf aan het bouwen maar mocht het zover zijn…

Leave a Comment