You may want to put some text here

Alexboost wordpress plugin

Een maand geleden had ik hier een artikel geschreven over hoe je je Alexa rank binnen de kortste keren kon verbeteren. De wordpress gebruikers onder jullie  zullen dit graag horen want ik heb nu een plugin geschreven die al dat werk voor jouw doet. Het enige wat je moet doen is deze plugin installeren en hem activeren.

Download Alexboost

Het eerste wat je doet is de Alexboost plugin downloaden via bovenstaande link. Vervolgens upload je de inhoud van de zip (Alexboost map) naar je wordpress plugin map (/wp-content/plugins/). Activeer de plugin en je ben klaar. Nu is het alleen nog maar wachten to je Alexa rank begint te dalen.

Om deze plugin te laten werken moet je er zeker van zijn dat je in de footer van je template wp_footer() aanroept. Meestal is dat wel zo maar je kan dit best even nakijken. Ga hiervoor naar Appearance > Editor. Kies vervolgens aan de rechterkant voor footer.php en controlleer even of je de volgende lijn code ziet staan.

<?php wp_footer(); ?>

Als je deze lijn niet ziet staan voeg deze dan even toe net boven de </body> tag.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment