You may want to put some text here

Gratis Google Wave invite

Eén van de nieuwste creaties van Google is Wave. Het is een online applicatie die de voordelen van chatten en mailen moet gaan combineren.

Je kan in Google Wave dus een conversatie starten over een bepaald onderwerp. Voor deze Wave kan je dan contactpersonen uitnodigen die dan mee kunnen praten over dit onderwerp. Het voordeel aan zo’n Wave is dat je allerlei foto’s kan toevoegen aan een Wave en je kan reageren op een bepaalde zin/woord/reactie van iemand anders. Zo krijg je een gestructureerde conversatie die je achteraf terug kan gaan raadplegen.

Wij zijn vorige week bij ons op het werk ook gestart met het gebruiken van Google Wave voor het bespreken van nieuwe projecten. Het voordeel hiervan is dat je achteraf de conversatie terug kan overlopen om te kijken wat iedereen juist gezegd heeft. Dit in combinatie met de mogelijkheid om afbeeldingen en links toe te voegen krijg je een zeer efficiente manier van communiceren.

waveexample

Momenteel is Google Wave nog in een testfase en kan je het enkel gebruiken als je een invite krijgt. wij geven hier gratis 20 invites weg. Het enige wat je moet doen is dit artikel retweeten. Dit kan je doen door onder dit artikel op het twitter iccontje te klikken.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment