You may want to put some text here

Gratis twitter achtergrond template

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag hoe je in Photoshop een achtergrond kan maken voor je Twitter account. Ik heb hier een Photoshop template liggen waarmee je op een zeer gemakkelijke manier je eigen achtergrond kunt maken. Er is met rulers aangeduid binnen welke lijnen je moet blijven een waar de twitter content komt te staan.

Het enige wat je moet doen om deze template te krijgen is jezelf inschrijven op onze gratis email nieuwsbrief. Dit doe je door bovenaan deze pagina op Follow te drukken en vervolgens daar je e-mailadres in te geven. Wij gebruiken dit email adres niet om spam te versturen maar enkel om u op de hoogte te houden van nieuwe artikels.

Het laatste wat je nog moet doen is dit bericht twitteren en dan krijg je binnen de kortste keren deze gratis template in je mailbox.

twittertemplate

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

10 Responses »

 1. Hoelang duurt het voordat de Twitter-template in mijn mailbox verschijnt?? Gr, Ans

 2. He Wim,

  Vind je het niet een beetje flauw om mensen èn voor je nieuwsbrief in te laten schrijven èn ze een bericht te laten twitteren?

  Een vergelijkbare template kan je via deze website downloaden: http://www.blog.spoongraphics.co.uk/tutorials/twitter-background-design-how-to-and-best-practices (eventueel even zoeken op Twiter-BG-Template.psd, waar de link onder staat)

  Op deze site hoef je je niet aan te melden voor een nieuwsbrief nog een bericht te twitteren.

 3. Waarom zou het flauw zijn?
  Het geen wat ik weg geef is ook helemaal niet hetzelfde als hetgeen waar jij naar linkt. Het photoshop bestand dat ik geef is een template met enkele aanduidingen en afmetingen op, waar je binnen moet blijven om je twitter achtergrond te maken.

  Het is ook niet mijn bedoeling dat mensen die niet geïnteresseerd zijn in mijn content , zich gaan aanmelden voor mijn nieuwsbrief.
  Ik zie het eerder als extraatje voor mensen die meer willen lezen op mijn website en dus wel degelijk geïnteresseerd zijn in de artikels die ik schrijf. En deze mensen hebben er zeker geen probleem mee om mijn website wat te promoten op twitter.

 4. Leuke manier om een beetje trafiek naar je eigen site te krijgen :)

 5. Leuke tips om je twitter wat op te fraaien idd!

 6. Ik heb geen orangje vakje om email adres op te geven op het scherm en heb inmiddels artikel getwitterd…

 7. Het orange vakje zit niet rechts op jullie pagina. Na vele omzwervingen kwam ik via de link mail voor aanmelden nieuwsbrief.
  Reeds de link getwittert en nu dus even afwachten op de template.

 8. Ik kan de link van de nieuwsbrief niet vinden?
  twitterbericht is geplaatst.

 9. Voor de admin die me voorgaande bericht heeft weggehaald.

  Het was een serieuse vraag, ik heb me nu aangemeld bij feedburner. Dat is geloof ik de nieuwsbrief, want voor mij is het een beetje onduidelijk.

  gr robert

Leave a Comment