You may want to put some text here

ilead.itrack.it reclame popup

Om de één of andere reden kreeg ik sinds vorige week af en toe een popup van ilead.itrack.it bij het openen van mijn website. Terwijl ik niets veranderd had aan mijn website. Na wat opzoekwerk ben ik erachter gekomen dat dit veroorzaakt wordt door de gratis website tellers van Nedstat,Webstats4U en MyStats.  Voor mij was de beslissing snel gemaakt, verwijderen die rotzooi.

Natuurlijk staat het wel in kleine lettertjes van hun algemene voorwaarden maar ik kan mij voorstellen dat er zo heelveel websites zijn die deze popups tonen zonder dat de webmaster hier iets van weet.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

4 Responses »

  1. Google Analytics gebruiken!

  2. Dat is toch al jaren zo? Ik kreeg jaren geleden (3 of 4 jaar minimaal) klachten van mensen over virusscanners die aansloegen bij het bezoeken van mijn site. Het probleem bleek een Nedstat teller te zijn die een popup opende met als cadeautje een trojan, ja lekker…

Leave a Comment