You may want to put some text here

Incorrect information in file

Omdat ik alle databases van één computer naar een andere wou kopieëren dacht ik dit even snel te doen door de map mysql/data van de ene naar de andere computer te kopieëren.

Viel dit wel even tegen zeg, want na een herstart van mijn mysql server kreeg ik de volgende foutmelding voorgeschoteld.

innodb-incorrectinformation

Na heel wat proberen en uittesten had ik de oplossing voor dit probleem gevonden. Stop eerst de mysql server. Vervolgens ga je naar mysql/data en verwijder daar de ib_logfiles. Vervolgens start je de mysql server terug op en zou het probleem van de baan moeten zijn.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment