You may want to put some text here

iPod wachtwoord terughalen

In dit artikel laat ik jullie zien hoe je een wachtwoord van een iPod kan verwijderen ook al ben je dit vergeten.

Als eerste ga je de iPod aansluiten op je computer en open je de verkenner. Zorg dat je de onzichtbare bestanden zichtbaar hebt staan in Windows Vista of XP. Ga in je verkenner naar de map iPod_control op je iPod en vervolgens naar Device. Normaal zie je daar een bestand met de naam _locked. Hernoem dit bestand naar _unlocked en verwijder je iPod veilig uit je computer. Nu heb je normaal geen wachtwoord meer op je iPod staan en kan je terug lekker genieten van je favoriete muziek.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

29 Responses »

 1. ik snap er totaal niets van me ipod is aangesloten op dit ding maar ik kan de verkenner niet vinden ik weet niet eens wat dat is??? en als ik eht gevonden heb staat het er niet bij, niet ibj de map van de ipod zelf en niet bij verkenner( deze computer ) niet .. wat te doen nu ??

  p.s heb een windows xp en he b ookal met zoeken geprobeerd maar lukt niet??

 2. Ik snap er niks van! Waar staat verkenner?

 3. hij doet t niet.
  bij verkenner staat niks van n ipod

 4. thxx mann je hebt me leven gered
  kan niet zonder ipod thxx

 5. Hoe bedoel onzichtbare bestanden ik snap er geen reet van. Mijn computer is gecrasht en ik moet itunes opnieuw downloeaden maar ik snap dat van ontzichtbare bestanden niet. En er staat geen eens Ipod in het lijstje!

  HELP ME!!!!!!

  Gr. Hopeloze Shannan

 6. Ik snap he niet ik kan die map niet vinden 😛

 7. mijn ipod staat op schermslot hoe werkt het dan nu is me ipod naar ze grootje ;-(

 8. Ik snap er niks van !

 9. Ik heb verkenner wel gevonden maar verder kom ik nog niet!
  Dus ik heb verkenner en dan?
  mag ik zo snel moelijk antwoord krijgen…
  Alvast bedankt!

  Mvg Iris

 10. Punt 1: Ik kan dat bestand niet vinden. Dus kan ik ook mijn wachtwoord niet verwijderen.
  Punt 2: Je kan ook muziek luisteren met wachtwoord, dan heb je alleen wel van die oortjes nodig met zo’n afstandbedieninkje.

  HET LUKT NIET!!!

 11. hallo zit hier meet een ipad waar ik het wacht woordt van kwijt ben had het opgeschreven maar ben het kwijt wat nu
  kom wel op i tunes en zie het wel maar weet niet hoe ik de code verander in ituns,weet iemand dat want de ipad vraagt elke keer om een code die ik niet meer weet en moet nu lang wachten voor ik wil in logen met weer een andere code die ik probeer graag iemand die hier bekent mee is

 12. Hallo,
  Ik heb gistermiddag een nieuwe ipod gekocht, en dacht slim te wezen door een wachtwoord in te stellen. Helaas ben ik het vergeten. Maar ik snap niet zoveel van jou uitleg, ben niet verder gekomen dan de ipod in de computer. Wil je mij alsje blieft helpen?
  Groetjes

 13. hoe kom ik in de verkenner????
  reageer aub!! :'(

 14. Ik zoek eigelijk et wachtwoord voor in te stellen azo voor internet ofzoiets

 15. Wel een iPod hebben maar niet weten waar verkenner zit op de computer. Waar gaat het heen met de wereld!

 16. het kan ook via itunes voor ipad je kan via itunes op herstel klikken
  dan moet je eerst een icloud copy maken van all je spullen en dan herstellen dan doet hij alles opnieuw moet je wel alles instellen
  en dan je apps terugzetten
  je w8woord is dan ook weg

 17. Hoe moet het met Windows 7?

  • Janna , ik heb ook windows 7 en mijn oude ipod ben ik ook die code kwijt maanden niet meer gebruikt en nu terug gevonden maar code van 4 foetsie weet jij al hoe ik de code kan verwijderen soms moet je die ingeven maar ….. tevergeefs
   groetjes Fr

 18. ik ben mijn wachtwoord vergeten nadat ik hem een halfjaar niet heb gebruikt. ik heb het een aantel keer geprobeerd hem te raden maar staat er : verbind met itunes. als ik dat doe komt er een melding met u moet eerst u wachtwoord invoeren. Kan iemand mij AUB.

 19. Thx je hebt mijn ipod gered 😀

 20. als ik de map ipod divec open kom ik op een website met alleen paar lijntjes onverstaanbare tekst… wat nu??? hoe vind ik die map ‘locked’

 21. ik vind verkenner niet kan u me helpen aub

  xxjes

 22. Sluit IPOD aan op computer die je normaal gebruikt om muziek erop te zetten. ITUNES opent dan automatisch. Selecteer HERSTELLEN en vervolg verder de instructies.
  Laat je IPOD de gehele tijd aangesloten!! Fabrieksinstellingen worden gereset, toegangscode vervalt. Je kunt hierna je IPOD weer gebruiken, gelukkig!
  Bij mij werkte dit prima, hopelijk bij jou ook, succes!
  Sandra

 23. Sorry, ik vergeet dat je voordat je herstellen kunt selecteren eerst op de naam van je IPOD in de linkerkolom moet drukken met de rechtermuisknop….. dan pas zie je de optie HERSTELLEN.
  Sandra

 24. Uh, verkenner is het zelfde al bibliotheek.
  Dat snap ik. Alles heb ik. Maar hoe ik die onzichtbare bestanden open zet, weet ik dus niet. Dat snap ik niet..

  S.O.S Mark

 25. hoe moet ik het doen dan

Leave a Comment