You may want to put some text here

Need for Speed Undercover preview

John Riccitiello is vandaag al vaker geciteerd, zowel omtrent de ontwikkelingen van The Godfather 2 als Warhammer Online. Deze keer komt de baas van EA opnieuw aan bod dankzij de onthulling van een nieuwe game uit de Need for Speed-serie.

Need for speed Undercover

Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. De game is veel langer in ontwikkeling dan voorgaande Need for Speed-games. Volgens Riccitiello waren ze ontwikkelaars echt aan het “martelen” door ze elke 12 maanden een game uit te laten brengen. Nu heeft men bij EA voor een andere aanpak gekozen, waardoor er twee teams werken in cycli van 24 maanden. Dit moet de creativiteit en kwaliteit ten goede komen. Het laatste deel, ProStreet, vond men namelijk niet al te sterk.

Need for Speed Undercover zal volgens Riccitiello voorzien worden van een veel betere en uitgebreidere verhaallijn. Men heeft zich laten inspireren door actiefilms zoals The Transporter, om voor meer beleving te zorgen.

Een releasedatum en platformen laten zich raden, maar het lijkt reƫel om de game tegen het einde van dit jaar te verwachten voor alle huidige platformen.

Bron: www.gamersnet.nl

Voor de mensen die nog zin hebben in een filmpje van het spel kunnen hieronder kijken.

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment