You may want to put some text here

Over Ons

ComputerFAQ is gestart als projectje tijdens mijn studies electronica ICT in 2005. Zo plaatste ik regelmatig enkele dingen die we geleerd hadden of tutorials over hoe je iets bepaald op je computer/netwerk kan doen. De onderwerpen waren zeer ruim, van Windows XP tot Netwerken, Lixux configuraties, webontwikkeling of programmeren. Aangezien ik de laatste jaren mij vooral gespecialiseerd heb in het web gedeelte zowel op professioneel vlak als voor mijn hobby, zul merken dat de laatste tijd de artikels dan ook vooral over dit onderwerp gaan.

Na mijn studies ben ik beginnen werken als webontwikkelaar bij een bedrijf, op dat moment ben ik ook begonnen als freelancer in bijberoep. Voor mijn bijberoep hield ik mij vooral bezig met het programmeren van websites en applicaties. Na 2 jaar in bijberoep te hebben gewerkt heb ik de stap gezet naar fulltime freelancer webontwikkelaar.

Artikels schrijven

Wij zijn steeds opzoek naar mensen die willen helpen om artikels te schrijven voor onze website. Voel je jezelf geroepen om zelf eens iets neer te schrijven over een onderwerp naar keuze, zolang het maar iets met computers/IT/multimedia/ontwikkeling te maken heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Onder het artikel kan je wat informatie plaatsen over jezelf en eventueel een link naar jouw website. Dit kan handig zijn als je wat meer bezoekers naar je website wilt krijgen.