You may want to put some text here

Ubuntu 8.10

ubuntu 8.10Met Ubuntu Hardy Heron achter de kiezen staat er weer een nieuwe Ubuntu klaar om geproefd te worden. De nieuwe Ubuntu 8.10 draagt de naam Intrepid Ibex (stoutmoedige steenbok). Terwijl Hardy Heron een long support versie is en niet al te veel nieuwigheden aan boord had heeft de nieuwe Intrepid heel wat nieuwe features en verbeteringen aan boord.

Het belangrijkste punt van verbetering is het online zijn. Ubuntu had in de vorige versies nog wel eens problemen met het switchen tussen verschillende draadloze netwerken. De grootste wifi problemen zouden nu allemaal van de baan moeten zijn en er zou gemakkelijk geswitched moeten kunnen worden tussen werk- en thuisnetwerk.

Het afgelopen jaar is er ook gewerkt aan een nieuwe desktop look die bedoeld was voor Hardy Heron. Deze nieuwe look is echter nog even achter gehouden en zouden we nu eindelijk kunnen bewonderen met Intrepid.

Download Ubuntu 8.10

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment