You may want to put some text here

Webtools for webmasters

Het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens begonnen ben aan een eigen project, maar vorige week was het zover. De naam voor het nieuwe project is “Webtools for webmasters” en is een collectie van webtools die het werk van een webmaster/developer moeten vergemakkelijken.

Ik zat al langer met dat idee in mijn hoofd omdat ik dat eigenlijk nog nergens op internet was tegengekomen. Wel verzamelingen van SEO tools maar niet een volledige verzameling met allerlei handige tools (Als jij er één weet laat het mij dan zeker weten).

Webtools for webmasters

Momenteel staan er 8 tooltjes online, maar dat is natuurlijk maar een begin. De volgende tools kan je al bewonderen op de site.

Er staan ook al enkel tools op de todo lijst waarvoor ik een verzoek gekregen heb:

  • Code beautyfier
  • Encoding, decoding
  • Datum tijd, timestamp omrekening
  • htaccess genereren (voor bijvoorbeeld beveiliging van mappen)
  • Random string genereren

Als je zelf nog een goed idee hebt, of je bent al jaren opzoek naar dat ene tooltje dat nergens te vinden is. Laat dan even in een reactie weten welk tooltje jij nog graag zou zien.

Wil je op de hoogt blijven over de ontwikkeling en de nieuwe tooltjes van dit project dan kan je jezelf inschrijven op de nieuwsbrief van ComputerFAQ. Dit doe je door je email adres in te vullen in het orangje formulier rechts bovenaan deze pagina.

Bezoek Webtools for webmasters

The Author of this post is Wim Mostmans

Wim Mostmans heeft een eigen webontwikkeling bedrijf Sitebase waar hij voltijds voor werkt. Hij beheert ook nog enkele websites waaronder deze en een Computerforum. Blijf op de hoogte van waar Wim mee bezig is door hem te volgen op Twitter.

Leave a Comment